De Type-Uniek

Leer typen met persoonlijke begeleiding!

Na de zomervakantie starten we met een typecursus voor kinderen bij wijkcentrum Windkracht5. Type-Uniek begeleidt de lessen in kleine groepen van 8-12 kinderen.

De typecursus is voor kinderen vanaf 10 jaar. Zij leren gemiddeld in 10 klassikale lessen blind typen. Toetsenbordvaardigheid geeft uw kind direct een voorsprong, zowel op school als op het internet. En in het voorgezet onderwijs schrijven kinderen lange boekverslagen en scripties. Daarbij profiteren dus nog meer van hun vingervlugheid!

 

Wanneer is de les en wat kost het?

De lessen zijn gestart op maandag 3 september.

Iedere maandag zijn er twee lesmogelijkheden: van 14.15u tot 15.15u of van 15.30u tot 16.30u. Ook iedere dinsdag is er les, van 18.30u tot 19.30u.

De totale typecursus van 10 lessen kost €125,00 per cursist.

Uw kind wordt in het wijkcentrum opgevangen door Angelique Vorstenbosch-Gitz van Type-Uniek. Er staat wat te drinken en een kleine versnapering klaar!

 

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer weten over de typcursus? Of alvast een laptop reserveren voor uw kind? Kijk dan op de website www.type-uniek.nl Of neem contact op met Angelique Vorstenbosch-Gitz via info@type-uniek.nl of 06-30789989.

Delen op social media