Eén plek, één aanspreekpunt

We denken vanuit het belang van uw kind: spelen en leren moeten bij elkaar aansluiten. Peuters gaan vaak al enige tijd maar het kindcentrum. Zij zijn gewend aan de plek, maar ook aan de daar geldende regels. Voor hen is de overgang naar de kleutergroep minder groot wanneer ze in hun vertrouwde gebouw blijven.

Ook voor schoolgaande kinderen is het fijn. Zij krijgen na school niet te maken krijgen met andere regels en hoeven niet te pendelen naar een andere locatie. De vertrouwdheid en continuïteit worden door zowel kinderen als ouders als zeer prettig ervaren.

 

Ouders ontzorgd

Wat Ons Kindbureau uniek maakt, is de mate waarin ouders worden ontzorgd. Ouders van kinderen van 0 tot 13 jaar hebben één enkel aanmeldpunt. Of het nu gaat om aanmelding voor dagopvang, school of BSO: zij schrijven hun kind(eren) in bij Ons Kindbureau.

Wij informeren ouders bovendien over de pedagogisch didactische concepten van onze kindcentra. We kunnen een onafhankelijk advies aan u uitbrengen bij de keuze tussen verschillende locaties.

 

Wilt u kennismaken?

Wilt u meer weten over wat Ons Kindbureau voor u kan betekenen? Of wilt u kennismaken met (een van) onze kindcentra? Neem dan vooral contact met ons op!