Campus aan de Lanen

Locatiemanager
Rebecca Schoonbroodt
06-43620664
Meewerkend leidinggevende
Wendie Spierenburg
06-43611764

Brede vorming staat centraal

Campus aan De Lanen is een plek waar kinderen van 0 tot 15 jaar zich ontwikkelen tot autonome, nieuwsgierige, maatschappelijk betrokken en sociale jongvolwassenen. De brede vorming van het kind staat hier centraal.

In de ontwikkeling van het kind hebben we speciale aandacht voor outdoor education (buiten zijn en buiten leren) en het bewegend leren.

 

De wereld ontmoeten is ons motto!

De wereld ontmoeten is ons motto, onze missie. Het fundament hiervoor zijn onze kernwaarden, en die zijn terug te zien in onze speerpunten:

  • Buiten zijn en buiten leren: kinderen ontdekken, onderzoeken en leren in en van de wijk en de natuur.
  • Veel aandacht voor bewegend leren.
  • Doorgaande ontwikkelingslijn van 0 tot 15 jaar: kinderopvang, basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs zitten onder één dak: kinderen van diverse leeftijden ontmoeten elkaar en leren van elkaar.
  • Werken met kernconcepten.

Onze kernwaarden zijn leidend voor onze manier van werken:

  • Verbinden en ontmoeten;
  • Beleven en voorleven;
  • Verwonderen en onderzoeken;
  • Ruimte geven en houvast bieden.

 

Ontwikkeling van baby tot tiener

Op Campus aan De Lanen in de wijk De Groote Wielen (Rosmalen) vind je opvang en onderwijs onder één dak, voor kinderen van 0 tot 15 jaar. Een eigentijds concept waarin kinderopvang, basisonderwijs en voortgezet onderwijs samenwerken in een hele nieuwe wijk. Bij Campus aan De Lanen ontwikkel je je van baby tot tiener, daar ontmoet je de wereld!

We streven naar een doorgaande lijn in opvang en onderwijs. Daarbij kijken we niet alleen naar leeftijd, maar vooral naar de behoefte van het kind. Onze pedagogisch medewerkers hebben altijd een bewuste keuze gemaakt voor deze locatie, vanwege ons unieke concept.

De Campus groeit

Campus aan De Lanen staat midden in een bruisende wijk in aanbouw in de Groote Wielen. ​In januari 2022 hebben wij de deuren van ons nieuwe gebouw geopend. Ons gebouw wordt gekenmerkt door de hoeveelheid licht en de open ruimtes. Het is helemaal ingericht naar onze speerpunten, volgens het “biofilisch design”. Binnen en buiten lopen bij ons vloeiend in elkaar over. Op deze plek kunnen kinderen de wereld ontmoeten en bewegend leren.

 

Delen op social media
Reacties
Collega Campus aan de Lanen

“Met veel plezier werk ik als pedagogisch medewerker op Campus aan de Lanen. Daarvoor werkte ik op Wittering.nl en dus al die tijd ben ik al verbonden met Ons Kindbureau. Het is fijn dat zij als bureau achter ons staan. Ik merk dat zij er zijn voor ons. Al onze personele zaken worden goed geregeld en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Zo volg ik nu een opleiding tot pedagogisch coach, waardoor ik groei naar een rol waarin ik collega’s coach op de werkvloer. Dat geeft nog meer verdieping en uitdaging aan mijn werk.
Dat we als medewerkers ook mee kunnen denken over beleid maakt een groot verschil. We kunnen onze stem laten horen, bijvoorbeeld op speciale medewerkerslunches of meedenken over de studiedag. We zijn geen nummertje, onze eigen inbreng telt mee. Zo kan onze organisatie de service steeds verder verbeteren. We moeten het alleen nóg meer laten zien aan de buitenkant.”

Volg ons op social media

Voor de mooiste kindavonturen, rake verhalen en natuurlijk de laatste nieuwtjes.

Voor jouw kindinfo ga je naar Mijn Kindbureau