Campus aan de Lanen

Locatiemanager
Rebecca Schoonbroodt
06-43 62 06 64
Meewerkend leidinggevende
Wendie Spierenburg
06-43 61 17 64

Koesteren van kindeigenheid 

Ons jonge, moderne kindcentrum is licht en open. Campus aan De Lanen ademt een natuurlijke sfeer van rust en veiligheid, waar ieder kind goed is zoals het is en zich op een unieke manier ontwikkelt. Daarom vind je bij ons geen pedagogisch medewerkers, juffen en meesters, maar zijn we allemaal coaches. Voor ieder kind, van 0 tot 15 jaar. 

Kindvisie 

Samen en soms alleen: bij ons loopt ieder kind zijn of haar eigen pad. Want ieder kind is gelijk, maar niet hetzelfde. Als je leert luisteren naar jezelf, leer je op jouw manier het leven kennen. Dat gunnen wij ieder kind. Kansengelijkheid én maatwerk gaan bij ons hand in hand. Onze kindvisie is gebaseerd op een holistisch kindbeeld. Wij kijken naar de sociaal-emotionele, cognitieve en motorische ontwikkeling in samenhang en als één geheel. Verwonderen en onderzoeken. Ruimte geven en houvast bieden. Ontmoeten en verbinden. Beleven en voorleven. Dat is de Campus. 

Wat maakt ons anders? 

Laat de buitenkant van ons moderne, vierkante pand je niet misleiden, kom binnen in onze oase! Het biofilisch ontwerp van ons zonnige pand, bekrachtigt onze visie: leer luisteren naar jezelf. Biofilisch? Dat houdt in dat de natuurlijke wereld terugkomt in de leefomgeving, wat volgens de architectuur ieders natuurlijke ‘zijn’ stimuleert. Wij helpen kinderen op weg om zichzelf, de ander en de wereld steeds beter te leren kennen. Wij zijn veel buiten, op expeditie, en bieden kinderen veilige kaders. Wij zijn een fijne plek.  

 

‘Mijn denkhoofd doet het niet’ Tobias 4 jaar 

 

Goed en leuk om te weten 

  • We ontwikkelen een moodcamp (mentale bootcamp) voor onze kinderen. 
  • Luisteren naar je lichaam. Dat stimuleren we. Wel of geen jas aan? Zelf voelen! 
  • Ken je het verschil tussen buik- en hoofdhonger? Vraag een van onze coaches! 
  • Binnen kaders mogen kinderen zich bij ons vrij bewegen.

Welkom bij Kindcentrum Campus aan de Lanen 

Overstappen van de ene boomstronk naar de volgende is een hele kunst. Met aan iedere hand een vriendin neemt Iryna voorzichtig een stap. Toch verliest ze haar evenwicht, voor de derde keer, en behendig springt ze eraf. De meiden liggen in een deuk, terwijl de coach van een afstand toekijkt. ‘Kinderen helpen elkaar het beste, daar hoeven wij als coach niet tussen te komen!’

Delen op social media
Reacties
Collega Campus aan de Lanen

“Met veel plezier werk ik als pedagogisch medewerker op Campus aan de Lanen. Daarvoor werkte ik op Wittering.nl en dus al die tijd ben ik al verbonden met Ons Kindbureau. Het is fijn dat zij als bureau achter ons staan. Ik merk dat zij er zijn voor ons. Al onze personele zaken worden goed geregeld en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Zo volg ik nu een opleiding tot pedagogisch coach, waardoor ik groei naar een rol waarin ik collega’s coach op de werkvloer. Dat geeft nog meer verdieping en uitdaging aan mijn werk.
Dat we als medewerkers ook mee kunnen denken over beleid maakt een groot verschil. We kunnen onze stem laten horen, bijvoorbeeld op speciale medewerkerslunches of meedenken over de studiedag. We zijn geen nummertje, onze eigen inbreng telt mee. Zo kan onze organisatie de service steeds verder verbeteren. We moeten het alleen nóg meer laten zien aan de buitenkant.”

Volg ons op social media

Voor de mooiste kindavonturen, rake verhalen en natuurlijk de laatste nieuwtjes.

Voor jouw kindinfo ga je naar Mijn Kindbureau