0 tot 4 jaar: Dagopvang

Op verschillende locaties bieden we dagopvang voor baby’s, dreumesen en peuters. Altijd in horizontale groepen; er zijn aparte groepen voor kinderen van 0-2 jaar en van 2-4 jaar. Zo sluit ons aanbod optimaal aan op de ontwikkeling van jouw kind.

 

Visie op dagopvang

Dagopvang maakt deel uit van een kindcentrum. Daar horen ook de buitenschoolse opvang (BSO) en basisonderwijs bij. Al onze locaties hebben een eigen visie op opvang en onderwijs. Dat noemen we het ‘pedagogisch concept’. Per locatie kan het pedagogisch concept verschillen, kijk dus ook vooral welke locatie goed aansluit op je eigen idealen.

Kijk bij onze locaties om te zien hoe de kindcentra zich van elkaar onderscheiden. Heb je moeite met het maken van een keuze? Neem dan contact met ons op; wij helpen je graag met het vinden van het best passende kindcentrum voor jou en je kind!

 

Tarieven

Je vindt de tarieven van Ons Kindbureau bij Tarieven. We werken met vaste tijden per dagdeel.

Onze tarieven zijn bruto prijzen. Als je werkt of studeert, kom je in aanmerking voor een inkomensafhankelijke kinderopvangtoeslag. Die wordt maandelijks door de Belastingdienst uitbetaald. Met behulp van onze rekenhulp of op www.toeslagen.nl maak je een berekening van je netto kosten, bij laatstgenoemde kan je de toeslag ook meteen aanvragen!

 

Plaatsingscriteria

  • Je kiest voor één kindcentrum; daarnaast kun je optionele kindcentra toevoegen bij je aanvraag.
  • Baby’s zijn vanaf acht weken oud welkom op de dagopvang.
  • Bij voorkeur komt je kind minimaal twee dagdelen.
  • Je hebt de keuze uit 40 weken of 52 weken opvang per jaar.

Heb je een passende locatie gevonden? Meld je kind dan aan bij de pagina aanmelden. Uiterlijk vier maanden voor de gevraagde ingangsdatum krijg je van ons een opvangaanbod. Dit aanbod blijft twee weken geldig. Wanneer je het aanbod binnen twee weken ondertekend terugstuurt, ligt de plaatsing van je kind vast. We bevestigen de plaatsing met een door Ons Kindbureau ondertekend contract.

 

Ruiltegoed of extra afnemen van dagdelen

Kinderen hebben gecontracteerde dagdelen voor de dagopvang en buitenschoolse opvang. Dit stimuleert de stabiliteit van de groepen, het kind voelt zich veilig en daarmee waarborgen we de pedagogische kwaliteit van de opvang.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je kind een keer niet kan komen, of dat je extra opvang nodig hebt op een andere dag dan de gecontracteerde dagdelen. De afmelding en aanvraag dient via een bestelling/aanvraag in de ouderapp gedaan te worden.

Delen op social media

Volg ons op sociale media!

Volg ons via sociale media en kom te weten wat er bij ons leeft en speelt!

Kind gebonden informatie ontvang je via Mijn Kindbureau