Tienzclub

Locatiemanager
Hélène Santegoeds
06-34395101

Chillplek, clubhuis en thuishonk ineen 

Waar vind je een pingpongtafel en een kunstenaarsatelier, waar kan je je samen met je vrienden en vriendinnen uitleven in een eigen gymzaal? Tienzclub is er voor kinderen vanaf 9,5 jaar, die de BSO zijn ontgroeid en klaar zijn voor meer zelfstandigheid. Zo’n kind wil een chille plek. Dat is Tienzclub.  

Onze kindvisie 

Een 9+ kind wil gehoord en gezien worden, zelf kunnen bepalen en -een stukje- vrijheid ervaren. En in ieder geval niet als kind worden behandeld. Zelf regelen, je eigen ding doen (alleen én samen), delen en wachten op je beurt, nieuwe vrienden maken, een compromis sluiten, je inleven in de ander én voor jezelf opkomen: bij Tienzclub kunnen ze daarmee oefenen. Én wennen aan meer verantwoordelijk. 


Wat maakt ons anders?
 

Tienzclub is een toffe plek. Een chillplek, clubhuis en thuishonk ineen, met volop mogelijkheden en uitdagingen, zodat kinderen in veiligheid leren omgaan met meer vrijheid. Met afspraken en een gezonde dosis duidelijkheid. Tienzclub is uniek in de regio en niet gebonden aan een kindcentrum. Het is een eigen plek voor de oudere basisschoolkinderen, die al met één been in de brugklas staan. Te oud voor de kleintjes, maar te jong om alleen thuis te blijven. Tienzclub biedt wisselende activiteiten aan, met en voor tieners. Veel kan en niks moet. Dat is het verschil. 

 

‘Wacht, moet je kijken. Filmpje. Gisteren heb ik hier de hele middag buiten hockeytrucs geoefend!’ Eline, bijna 11 jaar 

Goed en leuk om te weten 

  • Maximaal 60 kindplaatsen! 
  • We hebben een eigen multimediaruimte. Door de kinderen Tiktokruimte genoemd. 
  • Workshops? Haren vlechten, striptekenen of free runnen. Iedere keer anders! 
  • Drie keer per week gaan we naar de megagrote sportzaal van Windkracht5. 
  • En vergeet onze chillruimte en speelplaats mét trampoline en voetbalveldje niet. 

Welkom bij Tienzclub 

Kyra meldt dat ze met de fiets aan de hand is komen lopen. Lekke band. Eén voor één druppelen de kinderen binnen. Tim pakt een appel, en nog eentje, terwijl Mo meteen richting het grote scherm rent. Nog even wachten Mo! In de keuken staan vijf meiden in een kringetje te lachen. Zullen we een tortilla wrap hack maken? Lekker! Naar de winkel dan! 

Delen op social media

Volg ons op social media

Voor de mooiste kindavonturen, rake verhalen en natuurlijk de laatste nieuwtjes.

Voor jouw kindinfo ga je naar Mijn Kindbureau