KC De Pionier

Waarnemend locatiemanager
Rebecca Schoonbroodt
06-43 62 06 64

Ieder kind is een pionier 

Voor een kind is alles nieuw. Iedere dag is er van alles te ontdekken en te leren. Alleen als een kind zich veilig en geborgen voelt, zet het vol nieuwsgierigheid en verwondering steeds weer een nieuwe stap. Een kleine pionier mogen zijn, dat gun je toch ieder kind? 

 Kindvisie 

Ieder kind verdient vanaf de start gelijke kansen. Om zich te kunnen ontwikkelen tot een krachtige volwassene, zijn de eerste levensjaren essentieel. Wij bieden kinderen een gevoel van veiligheid en geborgenheid, want alleen dan is er volop ruimte voor ontwikkeling. Intensieve begeleiding, structuur, duidelijkheid én aandacht zijn de sleutel om ieder kind te kunnen bieden wat het nodig heeft. 

Wat maakt ons anders 

Bij KC de Pionier zijn kinderen welkom bij ons peuterarrangement –met of zonder VVE-indicatie- en onze bso+. Werken met kleine groepen maakt aandacht en ruimte voor ieder kind mogelijk. Zeker voor onze peuters, die pioniers bij uitstek zijn. Binnen én buiten. Op het inpandige peuterkleuterplein en het beschermde speelplein voor school en opvang. Heb je opvoedvragen? Iedere week kun je als ouder terecht bij onze jeugdverpleegkundige. Ook is wekelijks een pedagogisch coach op onze locatie aanwezig. Tijd en plezier bij KC de Pionier geven peuters een goed gevuld rugzakje voor een ontspannen overstap naar de basisschool. Onze bso+ is uniek omdat op de groep zowel iemand van onderwijs als een pedagogisch professional aanwezig is.  

 

‘Ik blijf hier, mama!’ Fenna 3 jaar 

 

Goed en leuk om te weten 

  • Onze airhockeytafel. Wat een hit! 
  • Ons vaste, kleine team is bekend en vertrouwd voor kinderen en ouders. 
  • We werken intensief samen met onze collega’s van het onderwijs. 

Welkom bij Kindcentrum De Pionier 

In de kring vertelt Amir van drie het laatste nieuws over zijn jongere zusje. Ze kan al lopen! Thuis bij Esma, ook drie, is iedereen bijna altijd in de keuken. Met haar zusjes speelt ze het liefst buiten. Het thema is Familie. Wat is dat eigenlijk, familie? Wie horen daar allemaal bij? En heb jij broertjes of zusjes? De Pionier is ook een klein beetje thuis. 

Delen op social media

Volg ons op social media

Voor de mooiste kindavonturen, rake verhalen en natuurlijk de laatste nieuwtjes.

Voor jouw kindinfo ga je naar Mijn Kindbureau