10 jaar Tienzclub

De Tienzclub is dé BSO voor (bijna) zelfstandige tieners. Met volop ruimte en uitdaging.

Tienzclub is er voor kinderen vanaf 10 jaar (met mogelijkheid tot instromen vanaf 9,5 jaar), die graag meer ruimte en uitdaging willen. Lekker chillen, koken, gamen of aan de slag in het techniek- of kunstatelier? Bij de Tienzclub kan veel. Naast het vaste aanbod bieden we ook allerlei workshops aan.

Natuurlijk gaan we ook naar buiten. Wandelend en fietsend ontdekken we de wijk. We spelen een voetbalwedstrijd of potje levend Stratego, gaan schatzoeken met een GPS of bouwen hutten op de zandverstuiving. En wie weet fietsen we bij mooi weer naar de stad om een terrasje te pakken!

Een eigen locatie

Tienzclub maakt geen onderdeel uit van een kindcentrum. Het is een extra opvanglocatie in de wijk De Groote Wielen, waar kinderen van elke basis- maar ook middelbare school welkom zijn.
Een plek die ze voorbereidt op of op gang helpt in het voortgezet onderwijs, door een grotere mate van zelfstandigheid te bieden. Waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Waar ze leeftijdsgenoten vinden. Kortom: een plek die bij ze past.

Vakantieopvang

Ook tijdens schoolvakanties zijn kinderen welkom. We houden de schoolvakanties aan zoals vastgesteld voor regio Zuid. In deze weken schoolvakantie kun je vakantieopvang afnemen

Je kunt kiezen uit twee soorten vakantieopvang:

  • NSO met 8 weken schoolvakantie
  • BSO vakantiepakketpakket zonder NSO

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Opvang op studiedagen en vrije dagen van het onderwijs

Zijn er buiten de twaalf vakantieweken studie- of schoolsluitingsdagen? Dan kun je extra opvang inkopen  en / of OKB-uren inzetten voor de ochtend (8.30-14.00 uur ). De kinderen worden dan opgevangen op hun eigen school locatie.

Tarieven

Je vindt de tarieven van Ons Kindbureau in bij Tarieven. De tijden per dagdeel stellen we in overleg met de ouders vast.

Onze tarieven zijn bruto prijzen. Als je werkt of studeert, kom je in aanmerking voor een inkomensafhankelijke kinderopvangtoeslag. Die wordt maandelijks door de Belastingdienst uitbetaald. Op www.toeslagen.nl maak je een berekening van jouw netto kosten en vraag je de toeslag aan.

Plaatsingscriteria

De Tienzclub is uitsluitend voor kinderen van 10 tot 14 jaar (met mogelijkheid tot instromen vanaf 9,5 jaar). In de schoolvakanties worden alle kinderen vanaf 9 jaar opgevangen op de Tienzclub zodat zij alvast kunnen wennen en wij kunnen zorgen voor een nog uitdagender aanbod.

  • De Tienzclub biedt uitsluitend naschoolse opvang en opvang op vakantiedagen. Geen voorschoolse opvang.
  • Een groep bestaat (wettelijk) uit maximaal 24 kinderen, met twee pedagogisch medewerkers.

Meld je kind aan voor de Tienzclub via aanmelden. Uiterlijk vier maanden voor de gevraagde ingangsdatum krijg je van ons een opvangaanbod. Dit aanbod blijft twee weken geldig. Stuur je het door jou ondertekende aanbod binnen twee weken terug, dan is de plaatsing van je kind definitief. We bevestigen de plaatsing met een door Ons Kindbureau ondertekend contract.

Ruilen of extra afnemen van dagdelen

Ieder kind komt de afgesproken, vaste dagdelen naar de dagopvang. Zo blijven de groepen zoveel mogelijk hetzelfde. Dit geeft kinderen een veilig gevoel, wat een voorwaarde is voor de pedagogische kwaliteit van onze opvang.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je kind een keer niet kan komen, of dat je juist extra opvang nodig hebt. Deze afmelding of aanvraag doe je in de ouderapp.

Delen op social media

Volg ons op social media

Voor de mooiste kindavonturen, rake verhalen en natuurlijk de laatste nieuwtjes.

Voor jouw kindinfo ga je naar Mijn Kindbureau