Pedagogisch professional dagopvang + BSO

Werken bij Ons Kindbureau is kansrijk en vol mooie verrassingen. Met interessante ontwikkelmogelijkheden en de leukste collega’s voelt werken niet als werken! Hebben wij een match?

Pedagogisch professional dagopvang + BSO

vanaf 32 uur

 

Wat vinden wij belangrijk voor ONZE pedagogisch professionals?

Wij zijn een hechte, oprechte en relatief kleine organisatie. Dat maakt werken bij ons anders, in positieve zin. Dat merk je bijvoorbeeld aan de werksfeer. We kennen en helpen elkaar, de lijntjes zijn kort en we voelen ons samen verantwoordelijk. Bij ons krijg je de ruimte om stappen te zetten en als pedagogisch professional zelfstandig te handelen. Wij vinden het belangrijk dat je jouw talenten in kunt zetten binnen je werk waardoor je iedere dag vol enthousiasme aan de slag gaat. Samen met je collega’s op groep, draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen.

 

Wat zegt onze collega Cynthia over werken bij Ons Kindbureau?

Ons team is ongelooflijk betrokken en we hebben veel voor elkaar over. De fijne samenwerking met het onderwijs voelt als een waardevolle toevoeging aan mijn werk. Ik ben trots op de bijdrage die we kunnen leveren aan de ontwikkeling van de kinderen”.

 

Wanneer hebben wij een match?

Naast dat je je thuis voelt bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 14 jaar, weet wat kinderen in deze leeftijd nodig hebben en aansluit bij de belevingswereld van kinderen, gaan wij voor de juiste match. We vinden het belangrijk dat je bij ONS past! Ons Kindbureau is een laagdrempelige kinderopvangorganisatie met een groot ONS-gevoel, waar alle collega’s gelijk zijn. We hechten er veel waarde aan dat je bijdraagt aan een fijne werksfeer, een voorstander bent van samen dingen oplossen én durft te zeggen wat je nodig hebt. Want wij vinden jouw inbreng erg belangrijk! Jij doet ertoe bij Ons Kindbureau.


Goed om te weten
  • Je krijgt bij ons een gratis abonnement op PPINK.
  • We bieden een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Het salaris wordt ingeschaald in schaal 6 volgens de cao Kinderopvang: minimaal € 2.539, – en maximaal € 3.489, – bruto per maand, op basis van 36 uur per week en passend bij je ervaring en kwalificaties.
  • Reiskosten worden vergoed voor de kilometers van en naar je werk, vanaf 10 kilometer.
  • Je krijgt voorrang bij het plaatsen van jouw eigen kind(eren) op onze opvanglocaties.
Reageren?

Stuur jouw cv en motivatie naar wervingenselectie@onskindbureau.nl gericht aan Femke van der Starre, locatiemanager en werving & selectie. Eerst meer weten? Bel Maartje Faas, adviseur planning en roostering op 06-18405988. Mocht er niet opgenomen worden laat dan een voicemailbericht achter of stuur een WhatsApp-bericht. Dan word je altijd teruggebeld. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Delen op social media

Volg ons op social media

Voor de mooiste kindavonturen, rake verhalen en natuurlijk de laatste nieuwtjes.

Voor jouw kindinfo ga je naar Mijn Kindbureau