Werken bij

Wij zijn een hechte, oprechte en relatief kleine organisatie. Dat maakt werken bij ons anders, in positieve zin. Dat merk je bijvoorbeeld aan de werksfeer. We kennen en helpen elkaar, de lijntjes zijn kort en we voelen ons samen verantwoordelijk. Bij ons krijg je de ruimte om stappen te zetten, zelfstandig te handelen als pedagogisch professional en je talenten in te zetten.

Ons Kindbureau is groot en divers genoeg om onze mensen volop kansen te kunnen bieden. Tegelijkertijd zijn wij kleinschalig, hecht en dichtbij. Niet te groot. Niet te klein. De drie pijlers die wij onze kinderen gunnen, gunnen we ook elkaar:

 • wederzijds vertrouwen,
 • samen komen we verder,
 • in een (kans)rijke omgeving.

Werken bij Ons Kindbureau is gewoon een verademing.
Als pedagogisch medewerker kan je bij allerlei locaties aan de slag.


Fijne collega, pedagogisch talent, je bent welkom!

Bekijk alle vacatures

 

Wensen en waarden

Wat zijn jouw wensen als het gaat om je werk? In onze organisatie gaan we uit van vijf kernwaarden. Omdat deze de basis zijn van hoe wij werken, is het belangrijk dat jij je hierin kunt vinden. Zijn wij een match?

 • Balans
  Balans vraagt om vitale medewerkers en het juiste evenwicht tussen werk en privé. Wij staan klaar voor de ander, helpen en motiveren elkaar.
 • Werkplezier
  Onze medewerkers krijgen en dragen verantwoordelijkheid. Met alle ruimte om zich te ontplooien. Wij werken vanuit individuele doelen en teamdoelen. We erkennen en waarderen ieders prestaties.
 • Eigen verantwoordelijkheid
  Wij nemen verantwoordelijkheid voor onze rol. We signaleren wat nodig is en streven ernaar om dat gedaan te krijgen. Wij komen onze beloften na en realiseren ons de gevolgen van ons handelen.
 • Ontwikkeling
  Wij zijn positief kritisch. Altijd bereid om te leren als dit in het belang is van de uitvoering van onze functie en de ontwikkeling van de kinderen.
 • Samenwerking
  Wij werken samen en zetten onze eigen agenda opzij om gezamenlijke doelen te bereiken. Het belang van Ons Kindbureau en onze kinderen staat voorop. Samen werken we aan voortdurende verbetering van onze dienstverlening en organisatie.

 

Zijn we een match?

Top! Kijk bij onze vacatures of mail je open sollicitatie met je motivatie en cv naar wervingenselectie@onskindbureau.nl.

 

Stages

Ben je geïnteresseerd in een BBL-plek bij Ons Kindbureau? Neem dan contact op met praktijkopleider Stefanie Hoepelman via shoepelman@onskindbureau.nl

Ons Kindbureau werkt volgens de afspraken binnen de CAO kinderopvang en is aangesloten bij het pensioenfonds PGGM.