Werken bij

Onze organisatie staat voor continuïteit en vertrouwen. Voor kinderen én hun ouders. Daarom streven we naar vaste teams van pedagogisch medewerkers. Zij zijn het gezicht van de organisatie. We vinden het daarnaast belangrijk dat onze medewerkers (vast, flexibel én stagiaires) betrokken, enthousiast en kundig zijn.

Bij het samenstellen van onze teams streven we naar een diversiteit in leeftijd, opleiding en specifieke competenties zoals sport, dans, kunst et cetera. We willen graag de kwaliteiten van al onze medewerkers zo veel mogelijk benutten en vergroten. Ons Kindbureau investeert daarom in bijscholing van haar medewerkers.

 

Wij zoeken pedagogische talenten!

Bekijk alle vacatures

 

Wat vinden wij belangrijk?

In onze organisatie gaan we uit van een aantal vaste interne kernwaarden. Dit is de basis van al onze inspanningen en het vormt een toetsingskader voor ons handelen:

 • Balans
  Balans vraagt om gezonde medewerkers. Zo kunnen zij zorg dragen voor het juiste evenwicht tussen werk en privé. Wij staan klaar voor de ander, helpen en motiveren elkaar.
 • Werkplezier
  Onze medewerkers krijgen en dragen verantwoordelijkheid. Met alle ruimte om zich te ontplooien. Wij werken vanuit individuele doelen en teamdoelen. Het wordt benoemd dat er goed werk wordt geleverd; we erkennen en waarderen dit.
 • Eigen verantwoordelijkheid
  Collega’s nemen verantwoordelijkheid voor hun rol. Zij signaleren wat nodig is en streven ernaar om dat gedaan te krijgen. Medewerkers komen hun beloften na en aanvaarden de gevolgen van hun handelen.
 • Ontwikkeling
  Onze medewerkers zijn positief kritisch op hun eigen prestaties. Zij zijn bereid om te leren als dit in het belang is van de uitvoering van hun functie en de opvang van de kinderen.
 • Samenwerking
  Collega’s werken samen; we zetten onze eigen agenda opzij om gezamenlijke doelen te bereiken. Het belang van Ons Kindbureau en de kinderen die wij opvangen staat voorop. Samen werken we aan voortdurende verbetering van onze organisatie.

 

Zin om bij ons aan de slag te gaan?

Herken jij je in onze kernwaarden? Kijk dan bij onze vacatures of er een passende baan voor je is. Of stuur je open sollicitatie met duidelijke motivatiebrief en CV aan wervingenselectie@onskindbureau.nl.

 

Stages

Ben je geïnteresseerd in een BBL-plek bij Ons Kindbureau? Vul dan het formulier hieronder in of neem contact op met praktijkopleider Stefanie Hoepelman via shoepelman@onskindbureau.nl

Ons Kindbureau werkt volgens de afspraken binnen de CAO kinderopvang en is aangesloten bij het pensioenfonds PGGM.

 

BBL inschrijfformulier

Sollicitatieformulier
 • MM slash DD slash JJJJ
 • Wil je meer informatie neem dan contact op met de praktijkopleider Stefanie Hoepelman.