Voor fijne collega’s is altijd plaats

Wij zijn een hechte, oprechte en relatief kleine organisatie. Dat maakt werken bij ons anders, in positieve zin. Je bent van harte welkom!

Pedagogisch professional dagopvang en/of BSO

Weet je al wat jouw visie is op de ontwikkeling van kinderen, binnen welke visie jij het beste past of ben je hier nog zoekende naar? Wij bieden je nu de kans om op onderzoek te gaan naar de perfecte aansluiting voor jou. Binnen Ons Kindbureau zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s die binnen de vestigingen van Ons Kindbureau willen werken. Alle vestigingen hebben hun eigen visie op de ontwikkeling van de kinderen en bieden jou de perfecte kans om op zoek te gaan naar jezelf en een fijne werkplek die daarbij past. De contract uren per week kunnen in overleg met jou worden bepaald. 

Wanneer hebben we een match?

  • Je hebt inlevingsvermogen, en weet wat kinderen leuk vinden en wat hen bezighoudt.
  • Je bent teamplayer en een aanpakker.
  • Je vindt het een uitdaging om nieuwe activiteiten te organiseren.
  • Je bent bevoegd of bijna bevoegd om te werken in de dagopvang of BSO. Via www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang check je of dat zo is. Vaak is een korte zij-instroomopleiding van vijf dagen al voldoende om aan de slag te kunnen.

Wat bieden we jou?

  • Een unieke kans om ander werk of hobby’s te combineren met deze baan. Ben je kunstzinnig, kok, fotograaf, visagiste, of sportleraar, of…? Jouw kwaliteiten kun je uitstekend inzetten binnen Kindcentrum De Springplank, samen met onze kinderen. Graag zelfs!
  • Salaris in schaal 6 volgens de cao Kinderopvang: minimaal € 2.385, – en maximaal
    € 3.192, – op basis van een werkweek van 36 uur.
  • Een dienstverband van een jaar.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering, een fietsplan en bijna zes weken vakantie.
  • Een reiskostenvergoeding voor de kilometers van en naar je werk, vanaf 10 kilometer.
  • Voorrang bij het plaatsen van jouw eigen kind(eren) op onze opvanglocaties.

Wie zijn wij?
Ons Kindbureau biedt dagopvang, buitenschoolse opvang en peuterarrangementen op de 8 locaties in Rosmalen, ’s-Hertogenbosch en Vlijmen. Voor optimale ontwikkeling van kinderen werken we nauw samen met onderwijs, gemeente en ouders. Daarbij zijn we innovatief en denken we buiten de gebaande paden om onze opvang nog beter te maken. We zijn trots op al onze 130 medewerkers, en vooral op de laagdrempelige en informele sfeer binnen onze organisatie. Pedagogisch professional, planner, HR-professional of directeur? Bij Ons Kindbureau zetten we de deur voor elkaar open!

Reageren?
Stuur jouw reactie naar wervingenselectie@onskindbureau.nl, gericht aan Maartje Faas; werving en selectie. Eerst meer weten? Bel dan naar Femke via 06-18405988. Nemen wij niet op, laat dan een voicemailbericht achter of stuur een WhatsApp-bericht. Dan bellen we je altijd terug. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Delen op social media

Volg ons op social media

Voor de mooiste kindavonturen, rake verhalen en natuurlijk de laatste nieuwtjes.

Voor jouw kindinfo ga je naar Mijn Kindbureau