Bestuurswisseling Ons Kindbureau

 

 

Continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening staan bij Ons Kindbureau voorop. We zijn dan ook blij te kunnen melden dat wij per 1 januari 2024 twee nieuwe ervaren bestuursleden mogen verwelkomen. Tegelijkertijd zal Joop van Lanen zijn bestuursfunctie neerleggen.

Vanaf genoemde datum treden Bas Wesseldijk en Ton van Helvoort officieel toe tot ons bestuur.
Wij zijn ervan overtuigd dat hun expertise en toewijding een waardevolle bijdrage gaan leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van Ons Kindbureau. Met als belangrijkste gedachtengoed ‘doen wat goed is voor kinderen’.

Aan de andere kant betreuren wij het vertrek van Joop van Lanen, zeer gewaardeerd bestuurder. Vanaf de start van Ons Kindbureau/Stichting De Witte Wielen heeft Joop een essentiële rol gespeeld in het waarmaken van onze mooie ambitie voor kinderen en hun ouders. Wij zijn dankbaar voor zijn jarenlange toewijding en inzet.

Om een soepele overdracht van verantwoordelijkheden te waarborgen, begeleiden wij deze overgangsperiode zorgvuldig. In het volste vertrouwen gaan wij onder leiding van het vernieuwde bestuur het nieuwe jaar in.

Delen op social media
Gerelateerde items

Koersplan 2024

Benieuwd naar onze koers? Lees er alles over in dit interactieve PDF bestand. Koersplan Ons Kindbureau 2024    

Bekijk

Hartverwarmer

Februari: Dé maand voor een HARTVERWARMER. Wij zijn allemaal hartverwarmers Een lief woord van waardering of een onverwacht compliment. Of…

Bekijk

In memoriam – Jan Timmers

Intens verdrietig zijn wij na het overlijden van onze oprichter, grondlegger van onze visie, warme en grenzeloos betrokken bestuurder Jan…

Bekijk

Volg ons op social media

Voor de mooiste kindavonturen, rake verhalen en natuurlijk de laatste nieuwtjes.

Voor jouw kindinfo ga je naar Mijn Kindbureau